Σεισμοσ Σημερα Αθηνα - Seismos Twra Ais8htos Sthn A8hna Ti Katagrafoyn Oi Seismografoi : Ο σεισμός σημειώθηκε στις 17:42 και ήταν έντασης 1,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με τη.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιόμετρα. Ο σεισμός είχε επίκεντρο περιοχή 25. Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος. Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του σεισμού. Μνήμες από το φονικό "χτύπημα"

Νέος δυνατός σεισμός 5,2 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής 16 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της ελασσόνας. 3bkjijxhpcvs2m
3bkjijxhpcvs2m from www.topontiki.gr
Του εγκέλαδου το 2010 με πάνω από 200.000 νεκρούς. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ πέμπτης (9/9) στην αθήνα. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Είχε μέγεθος 4,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Παρά το μικρό του μέγεθος, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα ασιθητός στην ευρύτερη περιοχή εξαιτίας του μικρού εστιακού βάθους αλλά και το ότι το επίκεντρο του εντοπίστηκε κοντά σε κατοικούμενες περιοχές. Ο σεισμός είχε επίκεντρο περιοχή 25. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιόμετρα. Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn.

Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος.

Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη, αναζήτηση και άλλα Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Τρίτος σεισμός μέσα σε λίγες ώρες. Ο σεισμός είχε επίκεντρο περιοχή 25. Μνήμες από το φονικό "χτύπημα" Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με τη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε αισθητή στην αθήνα πριν από λίγο. Του εγκέλαδου το 2010 με πάνω από 200.000 νεκρούς. Ασθενής σεισμική δόνηση 3 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής στη νίσυρο. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 17:42 και ήταν έντασης 1,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με τη. Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα. Παρά το μικρό του μέγεθος, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα ασιθητός στην ευρύτερη περιοχή εξαιτίας του μικρού εστιακού βάθους αλλά και το ότι το επίκεντρο του εντοπίστηκε κοντά σε κατοικούμενες περιοχές. Σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα νωρίς το απόγευμα της παρασκευής (15/05).

Σεισμός 4.2 ρίχτερ στη νίσυρο. Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του. Είχε μέγεθος 4,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με τη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε αισθητή στην αθήνα πριν από λίγο. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιόμετρα.

Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη, αναζήτηση και άλλα Seismos Twra O Egkelados 3ypnhse Thn A8hna Ellada Thepressroom Gr
Seismos Twra O Egkelados 3ypnhse Thn A8hna Ellada Thepressroom Gr from www.thepressroom.gr
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιόμετρα. Τουλάχιστον 227 είναι οι νεκροί, σύμφωνα με τις αρχές, από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την αϊτή και ο οποίος "ξύπνησε" Σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα νωρίς το απόγευμα της παρασκευής (15/05). Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου , σημειώθηκε στην αττική. Νέος δυνατός σεισμός 5,2 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής 16 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της ελασσόνας. Μνήμες από το φονικό "χτύπημα" Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του. Παρά το μικρό του μέγεθος, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα ασιθητός στην ευρύτερη περιοχή εξαιτίας του μικρού εστιακού βάθους αλλά και το ότι το επίκεντρο του εντοπίστηκε κοντά σε κατοικούμενες περιοχές.

Τουλάχιστον 227 είναι οι νεκροί, σύμφωνα με τις αρχές, από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την αϊτή και ο οποίος "ξύπνησε"

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του σεισμού. Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Σεισμός 4.2 ρίχτερ στη νίσυρο. Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου , σημειώθηκε στην αττική. Του εγκέλαδου το 2010 με πάνω από 200.000 νεκρούς. Είχε μέγεθος 4,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη, αναζήτηση και άλλα Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ πέμπτης (9/9) στην αθήνα. Ο σεισμός είχε επίκεντρο περιοχή 25. Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 21.06 και είχε.

Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη, αναζήτηση και άλλα Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με τη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε αισθητή στην αθήνα πριν από λίγο. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σεισμός έγινε αισθητός στην αθήνα νωρίς το απόγευμα της παρασκευής (15/05). Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του.

Σεισμός 4.2 ρίχτερ στη νίσυρο. Seismos Twra Live Sthn Ellada Seismoi Se Xarth Anazhthsh Seismos Gr
Seismos Twra Live Sthn Ellada Seismoi Se Xarth Anazhthsh Seismos Gr from www.seismos.gr
Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας. Του εγκέλαδου το 2010 με πάνω από 200.000 νεκρούς. Ασθενής σεισμική δόνηση 3 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής στη νίσυρο. Ο σεισμός είχε επίκεντρο περιοχή 25. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Παρά το μικρό του μέγεθος, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα ασιθητός στην ευρύτερη περιοχή εξαιτίας του μικρού εστιακού βάθους αλλά και το ότι το επίκεντρο του εντοπίστηκε κοντά σε κατοικούμενες περιοχές. Νέος δυνατός σεισμός 5,2 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής 16 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της ελασσόνας. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 21.06 και είχε.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 17:42 και ήταν έντασης 1,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με τη.

Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με τη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, έγινε αισθητή στην αθήνα πριν από λίγο. Ασθενής σεισμική δόνηση 3 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής στη νίσυρο. Σεισμός 4.2 ρίχτερ στη νίσυρο. Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn. Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου , σημειώθηκε στην αττική. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 17:42 και ήταν έντασης 1,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με τη. Του εγκέλαδου το 2010 με πάνω από 200.000 νεκρούς. Είχε μέγεθος 4,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Ο σεισμός είχε επίκεντρο περιοχή 25. Eιδήσεις, video, multimedia για ελλάδα, οικονομία, κόσμος. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ πέμπτης (9/9) στην αθήνα. Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα.

Σεισμοσ Σημερα Αθηνα - Seismos Twra Ais8htos Sthn A8hna Ti Katagrafoyn Oi Seismografoi : Ο σεισμός σημειώθηκε στις 17:42 και ήταν έντασης 1,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με τη.. Τουλάχιστον 227 είναι οι νεκροί, σύμφωνα με τις αρχές, από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την αϊτή και ο οποίος "ξύπνησε" Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Ασθενής σεισμική δόνηση 3 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής στη νίσυρο. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ πέμπτης (9/9) στην αθήνα. Είχε μέγεθος 4,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ.